Image Alt

Over ons

Schreuder Maatmeubels & Interieur
Achtergrond

Emile Schreuder heeft de HMC Vakschool Hout-Meubel-Interieur in Amsterdam met goede resultaten afgerond. Vervolgens heeft hij 3 jaar in een meubelmakerij gewerkt en heeft hij 11 jaar les gegeven in hout-bewerking alvorens zijn eigen bedrijf te starten. Hij beschikt over een groot aantal professionele machines en gereedschappen, die hem in staat stellen om alle soorten meubels, verbindingen en afwerkingen te realiseren.

Passie

“Mijn liefde voor hout is mijn passie. Ik krijg veel energie van het bewerken van een grof stuk hout tot een mooi eindproduct. Hout is levend materiaal. Ieder stuk hout is uniek en ieder handgemaakt meubel is dat ook. Het maken van solide verbindingen, het mooi op elkaar laten aansluiten van houten delen, om het geheel samen te brengen tot een prachtig meubel, geeft me enorm veel voldoening.”

Toegevoegde waarde

Het begrijpen van de wensen van de klant en het vertalen ervan naar een ontwerp en vervolgens een meubel waarmee de klant gelukkig is!
De werkplaats is bovendien compact maar veelzijdig en zeer efficiënt ingericht, met een lage overhead. Dit maakt het mogelijk om tegen concurrerende prijzen kwaliteitsmeubels op maat te maken. Kijk voor inspiratie eens op naar portfolio.

MEUBELMAKER SCHREUDER MEUBEL IN UTRECHT

Wij zijn een meubelmaker in Utrecht en gespecialiseerd in maatwerk meubels en interieur. U bent nu op de pagina met ons portfolio. Hier ziet u eigenlijk al dat de voordelen van op maat gemaakte meubels eindeloos zijn. Het is immers op maat gemaakt en past daarom het best bij uw persoonlijke wensen. En als ervaren meubelmaker luister ik daar graag naar en dat vertalen we graag naar een creatief en uniek meubelstuk.

NEEM CONTACT OP ONS OP

Heeft u ons portfolio bekeken en bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Dan bespreken we gezamenlijk uw wensen en voorkeuren en dan gaan wij aan de slag met het maken van uw nieuwe meubel.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor