Portfolio

Als meubelmaker zijn wij trots op wat we voor onze klanten hebben gemaakt. In ons portfolio vindt u een selectie foto’s van onze mooiste meubels. We hebben de foto’s verdeeld in de categorieën wandkasten, audio & TV meubels, school & bedrijfsinterieur, keukens, tafels en overige meubels. In overige meubels vind je allerlei soorten meubels zoals, wandplanken, badkamermeubels, sokkels, pergola’s en dergelijke. Klik op een van de plaatjes om meer foto’s van die categorie meubilair te bekijken.

Meubelmaker Schreuder Meubel in Utrecht

Wij zijn een meubelmaker in Utrecht en gespecialiseerd in maatwerk meubels en interieur. U bent nu op de pagina met ons portfolio. Hier ziet u eigenlijk al dat de voordelen van op maat gemaakte meubels eindeloos zijn. Het is immers op maat gemaakt en past daarom het best bij uw persoonlijke wensen. En als ervaren meubelmaker luister ik daar graag naar en dat vertalen we graag naar een creatief en uniek meubelstuk.

NEEM CONTACT OP ONS OP

Heeft u ons portfolio bekeken en bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Dan bespreken we gezamenlijk uw wensen en voorkeuren en dan gaan wij aan de slag met het maken van uw nieuwe meubel.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor