Keukens

Als Utrechtse meubelmaker ontwerpen, maken en installeren wij ook prachtige houten keukens op maat. Dit kunnen volledige keukens zijn, maar ook keukenmeubels, een kookeiland, een aanrecht, keukenblad, een bar of losse keukenkasten. Uw keuken en keukenmeubilair maken wij passend naar de vorm die u nodig heeft. Bovendien kan alles aan de keuken op maat gemaakt worden. Ook voor onze keukens geldt dat wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruiken: eiken, fineer en ander materiaal.

KEUKENS MET MATERIAAL VAN DE BESTE KWALITEIT

Al onze keukens maken wij van de beste kwaliteit hout. U kunt kiezen voor een verschillende soorten materialen. Van massief eikenhout tot verschillende mooie soorten fineer. Desgewenst werken wij uw keuken af met lak, olie of verf. Zodat u er een unieke handgemaakte keuken aan over houdt, waar u jarenlang plezier van heeft.

ANDERE OP MAAT GEMAAKTE HOUTEN MEUBELS 

In onze meubelmakerij in Utrecht maken we allerlei soorten meubels. Dit kunnen ook kasten zijn als scheidingswand voor een kamer en suite, een kleinere ladekast of designkast. Maar denk ook aan wandkasten, audio en tv meubelseikenhouten tafels, prachtige handgemaakte meubels voor scholen en bedrijven of overige meubels voor in de badkamer, slaapkamer, tuin of waar u maar wilt.

VOORBEELDEN VAN KEUKENS TER INSPIRATIE

Hieronder ziet u een selectie van keukens die wij voor onze klanten hebben gemaakt. De foto’s zijn met toestemming genomen op locatie bij de klant. 
Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen dat naar een creatief en persoonlijk ontwerp.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor