School & Bedrijfsinterieur

Naast meubels voor particulieren, maken wij ook school & bedrijfsinterieur. Denk bij kantoorinrichting bijvoorbeeld aan prachtige eikenhouten tafels voor vergaderingen op locatie. En voor scholen aan zithoeken, speelhoeken, wandkasten, opbergkasten of houten banken. Ook voor school- en bedrijfsmeubilair geldt dat wij hier handige laden, deuren of andere opbergmogelijkheden in kunnen maken. Als meubelmaker vinden wij het leuk om meubels te ontwerpen en maken die precies passen bij uw school of bedrijf. We gebruiken alleen hoge kwaliteit materialen, zoals eiken, fineer en ander materiaal.

Materiaal van de beste kwaliteit

Al ons school & bedrijfsinterieur bouwen wij van de beste kwaliteit hout. Ook hierin bieden wij een ruime keuze aan materialen. Dankzij deze hoogwaardige materialen krijgt u een unieke stuk meubel waar uw school of bedrijf jarenlang plezier van heeft. Het maatmeubel zorgt echt voor een unieke uitstraling: een meubelstuk waar u trots op mag zijn.

Allerlei soorten meubels voor school en bedrijf

In onze meubelmakerij in Utrecht maken we verschillende soorten meubels. Dit kunnen ook kasten zijn als scheidingswand voor kantoor, of een boekenkast op school. En voor scholen kunnen dit ook houten spelmaterialen zijn, zoals groentestallen, speelkeukens of een gezellige hoek of bank voor wat ontspanning tijdens de peuze. En mocht uw school of bedrijf op zoek zijn naar audio en tv meubels, eikenhouten keukens, prachtige handgemaakte eiken tafels, of overige meubels voor in de badkamer, toiletgroep, kantoortuin of het schoolplein, dan kan dat natuurlijk ook.

School & Bedrijfsinterieur op maat gemaakt

Hieronder ziet u een selectie van meubels die wij voor scholen en bedrijven hebben gemaakt. De foto’s zijn met toestemming genomen op locatie bij de school of het bedrijf. 
Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor uw school of bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen dat naar een creatief en persoonlijk ontwerp.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor