Wandkasten

Uw kast op maat gemaakt

Wij maken en ontwerpen prachtige wandkasten op maat. Denk hierbij aan kledingkasten, opbergkasten, inloopkasten, inbouwkasten of boekenkasten. Desgewenst maken wij hier handige laden, deuren of andere opbergmogelijkheden in. Als meubelmaker vinden wij het leuk om kasten te ontwerpen en maken die precies past bij uw interieur en volledig aansluit bij uw wensen en behoefte. We gebruiken alleen hoge kwaliteit materialen, zoals eiken, fineer en ander materiaal.

Materiaal van de beste kwaliteit

Al onze wandkasten bouwen wij van de beste kwaliteit hout. Ook hierin bieden wij een ruime keuze aan materialen. Dankzij deze hoogwaardige materialen krijgt u een unieke wandkast waar u jarenlang plezier van heeft. En dat is natuurlijk wel iets anders dan de kasten van de bekende meubelwinkels op de woonboulevards. Uw maatmeubel is echt een uniek meubelstuk waar u trots op mag zijn.

Allerlei soorten kasten en meubels

In onze meubelmakerij in Utrecht maken we allerlei soorten meubels. Dit kunnen ook kasten zijn als scheidingswand voor een kamer en suite, een kleinere ladekast of designkast. Maar denk ook aan audio en tv meubels, eikenhouten keukens, prachtige handgemaakte eiken tafels, meubels voor scholen en bedrijven of overige meubels voor in de badkamer, slaapkamer, tuin of waar u maar wilt.

Uw kast op maat gemaakt

Hieronder ziet u een selectie van wandkasten die wij voor onze klanten hebben gemaakt. De foto’s zijn met toestemming genomen op locatie bij de klant. 
Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen dat naar een creatief en persoonlijk ontwerp.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor