Audio & TV meubels

Een uniek audio- en tv-meubel voor uw apparatuur

Wij maken en ontwerpen prachtige audio en TV meubels op maat. En dat kan zo uitgebreid als u wilt. Geeft uw mooie audio en hifi-apparatuur een nog prominentere plek in uw kamer. Al uw apparatuur en kabels worden passend weggewerkt in een uniek audiomeubel. Hetzelfde geldt voor uw televisie. Ook uw TV verdient een passend op maat gemaakt meubel. Volledig ingericht naar uw wensen. Een open kast? De televisie weggewerkt achter deuren? Extra laden of opbergmogelijkheden? Of liever een gecombineerd audio en TV meubel? Het kan allemaal. Als meubelmaker denken wij graag mee om een uniek meubel samen te stellen voor al uw prachtige apparatuur. We gebruiken alleen hoge kwaliteit materialen, zoals eiken, fineer en ander materiaal. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende afwerkingen, waaronder lak, olie of verf.

MATERIAAL VAN DE BESTE KWALITEIT

Al onze audio en TV meubels maken wij van de beste kwaliteit hout. Wij hebben een ruime keuze aan hoogwaardige materialen. Zodat u een audiomeubel of televisiemeubel krijgt waar u jarenlang plezier van heeft. Een maatmeubel waar u trots op mag zijn.

ALLERLEI SOORTEN KASTEN EN MEUBELS

In onze meubelmakerij in Utrecht maken we allerlei soorten meubels. Dit kunnen ook kasten zijn als scheidingswand voor een kamer en suite, een kleinere ladekast of designkast. Maar denk ook aan wandkasteneikenhouten keukens, prachtige handgemaakte eiken tafelsmeubels voor scholen en bedrijven of overige meubels voor in de badkamer, slaapkamer, tuin of waar u maar wilt.

UW AUDIO- EN TV-MEUBEL OP MAAT GEMAAKT

Hierboven ziet u een selectie van audio- en tv-meubels die wij voor onze klanten hebben gemaakt. De foto’s zijn met toestemming genomen op locatie bij de klant. 
Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen dat naar een creatief en persoonlijk ontwerp.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor