Overige meubels

Als Utrechtse meubelmaker beperken wij ons niet alleen tot houten tafels, wandkasten, keukens, audio-en TV meubels of school- en bedrijfsinterieur. Integendeel. Wij vinden het juist superleuk als we overige meubels kunnen maken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Complete houten kinderbedden met bureau, houten sokkels, meubels voor in de badkamer, pergola’s voor in de tuin of houten opbergkoffers. En ook voor onze overige meubels geldt weer, dat wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruiken: eiken, fineer en ander materiaal.

ALLE MEUBELS MET MATERIAAL VAN DE BESTE KWALITEIT

Al onze overige meubels maken wij van de beste kwaliteit hout. U kunt kiezen voor een verschillende soorten materialen. Van massief eikenhout tot verschillende mooie soorten fineer. Desgewenst werken wij uw meubel af met lak, olie of verf. Zodat u er een uniek handgemaakt meubelstuk aan over houdt, waar u jarenlang plezier van heeft.

ANDERE OP MAAT GEMAAKTE HOUTEN MEUBELS 

In onze meubelmakerij in Utrecht maken we allerlei soorten meubels. Dit kunnen ook kasten zijn als scheidingswand voor een kamer en suite, een kleinere ladekast of designkast. Maar denk ook aan wandkasten, audio en tv meubelseikenhouten keukens, prachtige handgemaakte meubels voor scholen en bedrijven of eiken tafels.

VOORBEELDEN VAN OVERIGE MEUBELS

De term overige meubels is natuurlijk heel breed. Toch hebben we een paar leuke voorbeelden verzameld die wij voor onze klanten hebben gemaakt. De foto’s zijn met toestemming genomen op locatie bij de klant. 
Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen dat naar een creatief en persoonlijk ontwerp.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor